Hvorfor Sørens Rejser

Sørens Rejser har siden år 1969 sendt grupper, foreninger, skoler og individuelle ud i hele verden. Vi skræddersyr i samarbejde med kunden nødagtigt det produkt som i ønsker jeres gruppe skal have. Sørens Rejser har bred erfaring med komplette produkter fra start til slut. Altså udvikler vi en pakke med bus, overnatning, moms tarifer, færger, og sidst min ikke mindst dækning til rejsegarantifonden, så jeres gruppe er forsikret i forhold til alle gældende lovgivninger. Vi benytter kun materiale til transport som er max 5 år af alder, og samtidig min Euro 4 krav i forhold til miljø og EU kommission.

Busserne er 4 stjernet, og alle med ens og godkendte sæder, seler og sikkerhedskrav. Sørens Rejser benytter kun personale med mange årstilknytning til Sørens rejser, og samtidig er efter og ekstra uddannelser i forhold til brand & redning et must for vores chauffør. Ligeledes har vores chauffør den dokumenteret erfaring i kørsel i Norge.

Vores chauffør fungerer på alle disse ture som jeres bindeled på destinationerne og sikkerhed for samarbejdet mellem gruppen og skisport stedet. Derfor bliver vores mandskab og bussen på destinationen under hele opholdet.

Danish Coach Awards 2016

Sørens rejser vandt branchepris fra Danske Busvognmænd i 2016 for året innovatør. Læs mere her.
Buspris logo_innovat+©r 2016

Kontakt os


Kontakt