Skræddersyede skirejser for netop jer

Hos Sørens Rejser ved vi, at skoler, grupper, foreninger, efterskoler mm kan have mange specielle ønsker og behov for at kunne udforme skirejsen til deres elever.

Der kan være mange restriktioner i forhold til eleverne på den enkelte skole og dens målsætning for, hvad skolen forventer, eleverne skal opleve, og hvilke udfordringer de skal have afprøvet. Det er vores erfaring at, vi opnår det bedste resultat gennem god dialog og gennemgående kommunikation omkring programmet. Det kan være en stor opgave for den enkelte person på skolen at få indhentet, udarbejdet og sammensat et godt program og samtidig overholde budgettet. Derfor laver vi i samarbejde med vore kunder en kontrakt, der er godkendt at begge partner, hvor alle detaljer er beskrevet. Desuden udarbejder vi et program til elever såvel som forældre, hvor vi beskriver de praktiske detaljer vedr. transport, sikkerhed mm helt ind til de mindste detaljer, hvilket gerne skulle give alle de implicerede parter ro i sindet.  Sørens Rejser har arrangeret Skolerejser, Grupperejser og Foreningsrejser siden 1969. Skisæsonen har sin helt egen karakter, da der jo er helt andre behov, der er gældende. I vil fra begyndelsen af vores samarbejde få én kontakt person fra Sørens Rejser. Vi anbefaler, at vi arrangerer et indledende møde, så vi hurtig kan finde fælles ”fodslaw”. I er altid velkomne på matriklen i Kjellerup, hvor I vil kunne møde vores personale, se vores vognpark og øvrige faciliteter.

Sikkerhed & rådgivning

Vi rådgiver gerne i forhold til de forskellige destinationer, hvis der er tale om elever med specielle behov. Specielt har en af vores destinationer gode muligheder for speciel behovs elever, hvor der vil blive taget ekstra hensyn. Grupper & Skoler har ofte restriktioner i forhold til alkohol, rygning mm. Det er derfor vigtigt, at alle er orienterede herom. Ligeledes kommer vi gerne ud til skolen til eventuelle foredragsaftner for forældre og andre interesserede. Her vil vi blandt andet kort fortælle om den praktiske del af planlægningen i forhold til transport, vinterkørsel, sikkerheden i at benytte os i forhold til rejsegaranti og den forsikringsmæssige del ved en busrejse. Vedrørende transporten kan I læse mere under feltet ”om Sørens Rejser” Der står beskrevet det materiel vi benytter og den sikkerhed vi står indenfor når i vælger Sørens Rejser til jeres elever. Der er mange gældende krav indenfor lovgivningen om både transport i Norge, restriktioner i forhold til dæk og udstyr, og samtidig den gældende lovgivning om Køre/Hviletidsregler. Disse restriktioner er et must for kørsel i Norden, og vi står gerne til rådighed for at dokumentere at disse selvfølgelig bliver overholdt.